Wanha Karhunmäki

Tule viihtymään idyllissä.

Vapaa-ajankeskus Wanha Karhunmäki

Leirikeskus

Etusivu » Leirit

Koiraleiri, rippileiri, kuoroleiri, lastenleiri, seniorileiri, perheleiri…

 

Monipuoliset tilat ja mielenkiintoinen ympäristö takaavat onnistuneen leirielämyksen, harjoitusleirin tai pelireissun. Meillä järjestetään ikimuistoisia leirejä eri teemoin kaikenikäisille, ympäri vuoden. Meillä järjestetään myös esimerkiksi vammaisleirejä. Kodikas leiripaikka tarjoaa mahtavat puitteet myös leirimielelle - tiloja ja mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin meillä on useita, kaikki samassa pihapiirissä!

 

Majoitustilaa leirikeskus tarjoaa 130 hengelle ja tarvittaessa voimme järjestää lisäksi ryhmämajoitustilaa. Myös asuntovaunulla tai -autolla voi tulla. Leireillä tarjoamme maistuvaa kotiruokaa.

 

Iso piha-alue tarjoaa puitteet niin ulkoleikkeihin kuin koiranäyttelyn järjestämiseenkin. Erilaiset kisailut ja toimintapisteet pääsevät oikeuksiinsa vaihtelevassa pihassamme.

 

Talvella naapurissamme sijaitsee Pohjanmaan komein laskettelukeskus Simpsiö, ja elämyspuisto PowerParkiinkin pääsee reilussa puolessa tunnissa. Kauttamme voi tilata monipuolisesti ohjelmapalveluja ympäri vuoden omaan pihaamme, tai tarvittaessa järjestämme ryhmälle myös kuljetuksen muihin alueen kohteisiin.

 

Musisointia varten juhlasalissamme on hyvä akustiikka, piano ja äänentoisto. Täyspitkässä liikuntasalissa voitte pelata esimerkiksi lentopalloa. Sateisella säällä myös leikit voi järjestää siellä. Samassa rakennuksessa on siistit ja tilavat saunatilat pesu- ja pukuhuoneineen, miehille ja naisille omansa, joissa voitte virkistäytyä urheilun jälkeen. Ihan vieressä on televisiohuone. Meillä on myös kylpytynnyri.

 

Leiriohjelmaan tuo vaihtelua iltapalan järjestäminen nuotiopaikalle tai kodalle. Metsälammen rannalla sijaitsevaan tilavaan kotaan mahtuu kerrallaan n. 30 henkeä, ja se on aivan loistava paikka rentoon illanviettoon ja vaikkapa makkaran- tai letunpaistoon. Nuotiopaikkoja on pihapiirissämme kodan lisäksi kolme.

 

 

 

Pikkujoulut

katso lisää

Talvihäät

katso lisää

 

Majoituspalvelut

katso lisää

Saunaillat

 katso lisää

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito