Upeat puitteet ja pitopalvelun herkut

Pyydä tarjous ›

Karhunmäki on kaunis ja idyllinen juhlapaikka

Kun on aika juhlia elämää tai muistella sen päättymistä, varaa Wanha Karhunmäki.

Häät kesästä talveen, valmistujaiset, pikkujoulut ja muistotilaisuudet – minkä ääreen haluattekaan sitten kokoontua, me tarjoamme upeat puitteet ja kattavat palvelut. Kulttuurihistoriallinen Karhunmäen ympäristö, monipuoliset tilat, kapasiteetti yhtenäiseen tilaan 170 vieraalle, majoitus ja pitopalvelu tekevät tilaisuudestasi täydellisen. Meille voi ulkoistaa myös juhlapaikan koristelun sekä siivouksen!

Talvijuhlat

Karhunmäki on suosittu ja tunnelmallinen paikka talvijuhlille. Tiloissamme vietetään ympäri vuoden perhejuhlia ja häitä. Valmistamme tilauksesta juhlaruoan runsaaseen buffet-pöytään, haluatte sitten tulla syömään vain juhlalounaan tai pitää pirskeet pidemmällä kaavalla aina iltajuhlaa ja saunailtaa myöden. 

Talviaikana meillä on vahvuutena isot ja lämpimät sisätilat sekä ainutlaatuinen tunnelma. Talvihäiden ilotulitukset ovat olleet unohtumattomia kokemuksia juhlavieraille. 

Ota yhteyttä ja kerro, millainen tilaisuus teillä olisi tulossa. Mietitään yhdessä teille sopivin kokonaisuus.

 

Ota yhteyttä

Häät, perhejuhlat ja muistotilaisuudet

 

Hääjuhlat. Karhunmäessä vietetään hääjuhlia kaikkina vuodenaikoina. Tilaisuuden voi jakaa kätevästi päärakennukseen ja tanssisaliin. Yleensä päärakennuksessa nostetaan maljat, ruokaillaan, leikataan hääkakku ja pidetään puheet. Tanssisalissa taas viihdytään vapaammin pikkutunneille asti. Myös vihkiminen onnistuu Karhunmäessä, sillä juhlasalimme on vihitty kirkkosaliksi ja monia pareja on vihitty myös kauniissa puutarhassamme. Häämenu, hääkakku ja catering-henkilökunta järjestyvät meiltä, samoin majoitus. Saunatilat paljulla ovat varattavissa nekin vieraiden tai hääparin käyttöön.

Perhejuhlat. Räätälöimme perhejuhlat, kuten sukutapaamiset, syntymäpäivät, rippijuhlat ja ylioppilasjuhlat juhlaviksi tai vapaamuotoisemmiksi. Käyttöön voi varata päärakennuksen alakerran juhlatilat tai yläkerran persoonalliset kokoustilat. Ruokailuun löytyy valinnanvaraa runsaasta pitopöydästä kevyempään kahvitteluun, ja haluttaessa järjestämme juhlaan ohjelmaa.

Muistotilaisuudet. Muistojuhlia varten päärakennuksemme juhlasalin voi jakaa tarvittaessa pienempään tilaan, ja jos surujuhla pidetään vain lähiomaisten kesken, on tunnelmallinen vaihtoehto kokoustilamme Kankaala. Juhlasalissa on piano ja urut sekä loistava akustiikka ja äänentoisto. Samassa tilassa onnistuu ruokailu, tarjoilut valmistuvat totta kai omassa keittiössämme. Huoneissamme yöpyvät mukavasti kauempaa saapuvat omaiset.

Varaa aika, niin esittelemme mielellämme tilojamme tarkemmin! 

Ota yhteyttä ›

Pitopalvelu

Kun vietät juhlaa meillä tai haluat tilata noutomenun.

Wanhassa Karhunmäessä järjestettävien juhlien lisäksi laadimme huippumaukkaat menut myös talon ulkopuolella pidettäviin tilaisuuksiin. Pitopalvelumme kattaa pöytäsi kaikenlaisiin tarpeisiin ja tilaisuuksiin. Tarjoilujen lisäksi pystymme toteuttamaan kaiken kauttaaltaan aina kalustoa, koristeluja ja henkilökuntaa myöten.

Catering voi sisältää kaikkea tätä:

  • ruokatarjoilu
  • kahvitarjoilu
  • astiasto
  • juhlaliinat ja servetit
  • pöytä- ja penkkikalusto
  • catering-henkilökunta
  • kuljetukset
  • koristelupalvelu
  • suunnittelupalvelu

Ruoka valmistetaan omassa keittiössämme kotimaisista raaka-aineista pohjalaisia pitopöytäperinteitä kunnioittaen – tai muun makusi mukaan. Jos et tiedä, mitä tarjoiluilta toivoisit, teemme mielellämme ehdotuksen menusta. Voit myös tilata meiltä ruoat noutopalveluna.

Ota yhteyttä, jos haluat tarjouksen pitopalvelusta ja juhlapaikasta yhdessä tai erikseen. 

Ota yhteyttä

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita