Seurakunnista seuroihin ja yhdistyksiin

Pyydä tarjous ›

Leirit ja retket ympäri vuoden idyllisessä Karhunmäessä Lapualla

Koiraleiri, rippileiri, musiikkileiri, perheleiri, vammaisleiri...

Tai mikä vain muu teemasta, tavoitteesta ja ryhmän iästä riippumatta, me tarjoamme täydelliset puitteet ja palvelut! Wanha Karhunmäki toimii ympärivuotisena leirikeskuksena, jonne ovat tervetulleita kaikki seurakunnista urheiluseuroihin, yhdistyksiin ja yrityksiin. Upea ympäristö, monipuoliset tilat ja erilaiset aktiviteetit mahdollistavat muistorikkaan kokemuksen. 

Karhunmäen leiripuitteet ja palvelut

 • Iso piha-alue kaikenlaisiin ulkoleikkeihin, toimintapisteisiin ja jopa koiranäyttelyjen järjestämiseen!
 • Ohjelmapalvelut omaan pihaamme, voimme myös kuljettaa teidät toivottuun kohteeseen. Meiltä on reilu puoli tuntia esim. Pohjanmaan komeimpaan laskettelukeskus Simpsiöön ja elämyspuisto PowerParkiin.
 • Majoitus jopa 130 hengelle, tarvittaessa voimme järjestää lisänä ryhmämajoitustilaa. Myös asuntovaunulla tai -autolla voi tulla. 
 • Ruokailut omasta keittiöstämme herkullisen kotiruoan merkeissä. 
 • Täyspitkä liikuntasali lentopallon pelaamiseen, muihin sisäpeleihin ja -leikkeihin. 
 • Juhlasali 170 hengelle, joka on vihitty myös kirkkosaliksi. Salissa on piano, urut, hyvä akustiikka ja äänentoisto niin hartaus- kuin muihin musiikkihetkiin. 
 • Kokoustilat vuonna 2020 asennetulla, modernilla kokoustekniikalla. 
 • Saunatilat naisille ja miehille tilavilla pesu- ja pukuhuoneilla, myös palju löytyy. 
 • Nuotiopaikat ja kota; kolme nuotiopaikkaa ja kota metsälammen rannalla, johon mahtuu n. 30 henkilöä – rentoa illanviettoa ja makkaran- ja letunpaistoa!
Ota yhteyttä ›

Tällaisia harrastusleirejä meillä järjestetään

Koiraleirit ja -näyttelyt. Meillä pidetään vuosittain paljon leirejä eri rotuisille ja kokoisille koirille, sillä tilamme ja ympäristömme on todettu erittäin toimiviksi koirien kanssa harrastamiseen. Naapurissamme sijaitsevat myös koiraharrastajien suosiossa olevat Rauniorata ja Malkakosken patoalue laajoine viheralueineen.

Musiikkileirit. Useat organisaatiot ovat todenneet Karhunmäen erinomaiseksi paikaksi kuoro-, orkesteri- ja bändileireille. Leirin lopuksi on järjestetty usein kaikille avoin konsertti, johon on mukava kutsua myös soittajien läheisiä. 

Teemaleirit. Eri asioiden ympärille kootaan säännöllisesti leirikokonaisuuksia. Teillä on teema? Meillä on puitteet ja palvelut!

Millainen leiri teillä olisi tarkoitus järjestää? Ota yhteyttä, kerromme lisää mahdollisuuksistamme ja laadimme tarjouksen!

Ota yhteyttä ›

Rippileirit ja ryhmäretket

Rippi- ja isoskoulutusleirit. Karhunmäessä on järjestetty jo vuosikymmenten ajan seurakuntien leirejä. Rippileirit ja isosleirit onnistuvat sekä kesäisin että hiihtolomilla tai ympäri vuoden viikonloppupainotteisina. Opetustilat ovat hyvät, ja vapaa-aikaan riittää paljon mukavaa tekemistä sekä yhdessäoloa. 

Rippileirien ja nuortenleirien täysihoitoon sisältyy majoituksen ja luokkatilojen käytön lisäksi aamiainen, lounas, päiväjuoma, päivällinen ja iltapala.

Päiväretki lapsille. Retken ohjelmaan voi kuulua esim. valokuvasuunnistusta ja katuliituilua / askartelua ulkona tai sisällä sään mukaan, omaa ohjelmaa pihapiirissä tai sisällä, islanninhevosratsastusta ja kärryajelua (taluttaen). Päivän aikana syödään reipas kotiruoka, sekä nautitaan mehu ja pulla sisällä tai retkeillen metsälammen rannalla olevassa kodassa. Käytettävissä ovat myös kaikki Karhunmäen hienot puitteet. 

Ryhmäretket. Päiväretkiä järjestämme seuraavissa teemoissa, valmiina retkipaketteina:

 • Kulttuurikierros Lapualla sis. lounaan Wanhassa Karhunmäessä
 • Hengellisen elämän kierros sis. lounaan ja museoesittelyn Wanhassa Karhunmäessä

 Kokoamme kierroksista teemaan sopivan kokonaisuuden eri kohteisiin, oppaineen. Kuljetus ryhmän omalla linja-autolla.

Ota yhteyttä

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita