Wanha Karhunmäki

Tule viihtymään idyllissä.

Vapaa-ajankeskus Wanha Karhunmäki

Ajankohtaista

Etusivu » Seurakalenteri

Etsimme emäntää / ravintolapäällikköä / keittiö- ja siivousvastaavaa!


12.05.
Ravintolapäällikkö / keittiö- ja siivousvastaava
 


Pitkäaikaisen emäntämme siirtyessä uusien haasteiden pariin, haemme säätiön palvelukseen keittiö- ja siivousvastaavaa.

Etsimämme henkilö vastaa keittiön toiminnasta ja sen kehittämisestä sekä siivouksen suunnittelusta ja myös osallistuu kaikkiin käytännön toimenpiteisiin.

Työtehtäviin kuuluu mm. ruokalistojen suunnittelu, raaka-ainetilaukset, ruoan valmistus ja muut keittiön työt yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Perehdytät myös uudet työntekijät ja otat vastuuta keittiön tulostavoitteiden täyttymisestä yhdessä toiminnanjohtajan kanssa.

Edellytämme vahvaa kokemusta suurtalousalasta ja toivomme sinulla olevan näyttöä myös menestyksellisestä esimiestyöstä. Sinulla tulee olla kiinnostusta huolehtia myös tilojemme puhtaudesta.

Etsimme itsenäisen työotteen omaavaa henkilöä, jolla myös tiimityöskentelytaidot ovat kohdallaan. Esimiestyössä arvostat reiluutta ja jämäkän kannustavaa otetta. Organisoit taitavasti toimintaa myös kiireen keskellä.

Monipuolinen työnkuva ja vaihtelevat työajat edellyttävät joustavuutta, positiivista suhtautumista ja reipasta työotetta. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työajat ovat vaihtelevia sisältäen myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Tarjolla on mielenkiintoiset työtehtävät pienessä ja tiiviissä porukassa, idyllisessä ympäristössämme. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa toimintatapoihin ja tuoda omia ideoita keittiöön ja koko yhteisöön.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen lähetetään 5.6. mennessä osoitteeseen tiia@wanhakarhunmaki.fi. Saatamme haastatella jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan kesä-heinäkuussa. 

Hygieniapassi tulee esittää viimeistään ensimmäisenä työpäivänä.


Takaisin uutisiin

Palvelemme talvella

katso lisää

Talvihäät

katso lisää

 

Majoituspalvelut

katso lisää

Saunat ja illanvietto

 katso lisää

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito