Wanha Karhunmäki

Tule viihtymään idyllissä.

Vapaa-ajankeskus Wanha Karhunmäki

Ryhmäretket

Etusivu » Leirit » Ryhmäretket

Valmiit ryhmäretkipakettimme ovat toimivia kokonaisuuksia. Kokoa kierroksista oma kokonaisuutesi ja kysy myös muita vaihtoehtoja ryhmäsi tarpeen mukaan. 

Kulttuurikierros Lapualla

Historiaa, perinteitä ja kädentaitoja pohjalaiseen tapaan. Muodostamme ryhmällenne haluamanne kulttuurikokonaisuuden lapualaisista vierailukohteista, halutessanne myös kaksipäiväisenä retkipakettina.

 

Lisätietoja kulttuurikierroksesta. 


Hengellisen elämän kierros


Lakeudella kohtaavat taivas ja maa. Herännäisyys, yksi kirkkomme herätysliikkeistä, värittää väkevästi Lapuan historiaa ja vaikuttaa vieläkin syvästi eteläpohjalaiseen elämänmenoon. Kierroksella vieraillaan Wanhan Karhunmäen lisäksi Lapuan Tuomiokirkossa, Lapuan vanhalla ja uudella hautausmaalla, Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa ja sen pajakappelissa sekä keramiikkapaja Lintukodossa, jossa valmistetaan körttipatsaita.

Lisätietoja Hengellisen elämän kierroksesta.

 

Aikamatka pohjalaistaloihin

 

Syväsukellus pohjalaistalojen tyylipiirteisiin ja siihen, mikä on niiden osuus pohjalaisuuden tarinassa. Millaisia olivat pohjalaistalot ennen, millaisia ne ovat tänään – ja miten niille luodaan jatkumoa tulevaisuuteen uudisrakentamisen kautta? Mitä ideoita pohjalaistaloperinteistä voi omaksua rakentamiseen, kalustamiseen ja sisustamiseen? Oppaana Lapuan, Ylistaron ja Nurmon maisemissa toimii ammattiopas ja rakennuskonservaattori, Kosolan Talon Taina Hautamäki.

 

Lisätietoja Aikamatkasta pohjalaistaloihin. 

Palvelemme

katso lisää

Juhlat

katso lisää

 

Majoitus

katso lisää

Saunatilat

 katso lisää

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito