Wanha Karhunmäki

Tule viihtymään idyllissä.

Vapaa-ajankeskus Wanha Karhunmäki

Rippileiri

Etusivu » Leirit » Rippileiri

Leiri joka muistetaan

 

Talossa on järjestetty vuosikymmenten ajan seurakuntien leirejä, joista rippileirejä eniten. Meillä onnistuu leirien järjestäminen ympäri vuoden, ja rippileirejä vietetäänkin sekä kesällä että hiihtolomalla. Rauhallinen ympäristö, maistuva ruoka sekä toimivat majoitus- ja luokkatilat ovat leiripaikkamme vahvuuksia. 

 

Opetustilamme ovat toimivia, ja niitä on olemassa useita jos esimerkiksi isoja ryhmiä jaetaan erillisiin opetusryhmiin. Päärakennuksen juhlasali on myös kirkkosaliksi vihitty, ja siellä on piano, urut ja äänentoisto. Leirihartauksia on ihana pitää myös tunnelmallisen aittarakennuksen vintillä.

 

Opetuksen lomassa vietettävään vapaa-aikaan ja iltaohjelmien järjestämiseen meillä on monipuoliset mahdollisuudet. Talvella leiriläiset tekevät usein reissun muutaman kilometrin päähän Simpsiön laskettelukeskukseen, jonne otetaan mukaan esimerkiksi makkaraa paistettavaksi sekä lämmintä kahvia ja mehua. Kesäisin retkiä on tehty reilun kilometrin päähän Malkakosken patoalueelle, jossa voi uida, pelata lentopalloa ja järjestää piknikin.

 

Erilaisia leikkejä ja pelejä voi toteuttaa omassakin pihassamme, ja sateisella säällä käytettävissä on myös liikuntasalimme. Mukava lisä leiri-iltoihin on ollut saunominen, makkaranpaisto tilavassa kodassa tai nuorten suosima pizza-party iltasella.

 

Vastaanoton yhteydessä on leiriläisten suosiossa oleva lahjapuoti, josta voi pienten tuliaisten lisäksi ostaa makeisia, limsaa ja jäätelöä.

 

Pääasiallisia majoitusrakennuksia leiriläisten käyttöön meillä on kaksi: Väinölä ja Jaakkola. Majoitustiloja on remontoitu viime aikoina, ja leiriläiset viihtyvät kodikkaissa huoneistoissa hyvin.

 

Rippileirien ja nuortenleirien hinta on 45 € / hlö / vrk täysihoidolla. Täysihoitoomme sisältyy majoituksen ja luokkatilojen käytön lisäksi aamiainen, lounas, päiväjuoma, päivällinen ja iltapala. Ruokamme on maistuvaa, perinteistä kotiruokaa seisovasta pöydästä, jonka keittäjämme valmistavat omassa keittiössämme.

 

 

Palvelemme

katso lisää

Juhlat

katso lisää

 

Majoitus

katso lisää

Saunatilat

 katso lisää

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito