Wanha Karhunmäki

Tule viihtymään idyllissä.

Vapaa-ajankeskus Wanha Karhunmäki

Lahjoita

Etusivu » Lahjoita

Karhunmäki-säätiö ei kuulu minkään avustusjärjestelmän piiriin, joten lahjoitukset ovat elintärkeitä tukipilareita toimintamme kannalta.

Olemme erittäin kiitollisia kaiken kokoisista lahjoituksista.

 

Lahjoituksen voi tehdä Wanhan Karhunmäen rahankeräystilille:

FI76 5419 0120 3240 94

OKOYFIHH

 

Rahankeräyslupa

Rahankeräysluvan saaja          Karhunmäki-säätiö

Rahankeräysluvan myöntäjä    Poliisihallitus

Luvan numero                          RA/2020/274, myönnetty 17.3.2020

Keräysaika ja -alue                   17.3.2020-16.3.2022, koko maa poislukien Ahvenanmaa

 

Kertyvät varat käytetään päärakennuksen kalustohankintoihin sekä siellä toimivan Körttimuseon esineistön ylläpitoon ja näyttelytoiminnan kulujen kattamiseen ja kuntotarkastuksen perusteella päärakennuksen peruskorjaukseen, esim. sisätilojen peruskorjauksen suunnitteluun, selvitystyöhön ja toteuttamiseen kiireellisyysjärjestyksessä.

 

Varoja käytetään myös seuraperinteen jatkamiseen kattamalla järjestely- ja toteuttamiskustannuksia uusien sukupolvien saamiseksi mukaan seurojen järjestämiseen sekä muuhun seuratoimintaan. Tällaisia kuluja ovat esim. nuorille suunnatut tapahtumat. Varoja voidaan käyttää myös eri kohderyhmille suunnattujen yleishyödyllisten leirien ja tapahtumien sekä vierkitystoiminnan järjestämisestä syntyvien kulujen kattamiseen sekä leiri-, kurssi- ja vapaa-ajankeskuksen ylläpitämiseen ja huoltoon.

 

 

MERKKIPÄIVÄLAHJOITUS, MUISTOLAHJOITUS, TESTAMENTTI

Juhlitko syntymäpäiviä, häitä, valmistujaisia tai muuta merkkipäivää? Mitä jos tavaralahjojen sijaan lahjoittaisit muistamiset toimintamme tukemiseen? Olemme kiitollisia näistä lahjoituksista, oli summa sitten iso tai pieni

 

Muistolahjoitus on kaunis tapa kunnioittaa edesmennyttä läheistä. Jos edesmenneelle henkilölle Wanha Karhunmäki on elämän aikana tullut rakkaaksi, tällainen vaihtoehto on arvokas tapa muistaa.

 

Testamenttilahjoitus on lahja sinulta, jolla Wanha Karhunmäki on sydämessä. Halutessasi voit antaa ohjeet siitä, miten haluat testamenttilahjoituksen käytettävän. Jos tarkkoja ohjeita ei ole, voi Karhunmäki-säätiö käyttää lahjoituksen sääntöjensä mukaiseen toimintaan. Yleishyödylliselle järjestölle tehtävät testamenttilahjoitukset ovat verovapaita. Voit kysyä neuvoja testamentin tekemiseen omasta pankistasi tai asianajotoimistostasi.

 

Mikäli mietit merkkipäivälahjoitusta, muistolahjoitusta tai testamenttia, ota rohkeasti yhteyttä tiia@wanhakarhunmaki.fi tai 0505401711.

Juhlapalvelut

katso lisää

Saunat ja illanvietto

katso lisää

 

Majoituspalvelut

katso lisää

Talkoopalsta

 katso lisää

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito