Wanha Karhunmäki

Tule viihtymään idyllissä.

Vapaa-ajankeskus Wanha Karhunmäki

Karhunmäki-säätiö

Etusivu » Karhunmäki » Karhunmäki-säätiö

Wanhaa Karhunmäkeä ylläpitää Karhunmäki-säätiö, joka on perustettu vuonna 2002. Säätiön tarkoituksena on vaalia herännäisyyden perinnettä sekä tarjota herännäisyyden hengessä kiireen keskellä elävillä ja elämän tarkoitusta etsiville ihmisille kestäviä elämän rakennuspuita.

 

Säätiö ylläpitää veisuuharrastusta ja seuraperinnettä sekä vaalii kirkollisia juhlaperinteitä. Sen tavoitteena on tarjota mahdollisuuksia hiljentymiseen, keskinäiseen hoitamiseen ja rukouselämään. Perinteisiä siioninvirsiseuroja järjestetään edelleen kuukausittain.

 

Säätiön tavoitteena on myös rakentaa, ylläpitää ja vuokrata Wanhan Karhunmäen leiri- kurssi- ja vapaa-ajankeskusta ympäristöineen ja sen toiminnan vaatimaa majoitus- ja ravitsemustoimintaa. Säätiön tiloissa myös useat seurakunnat järjestävät rippileirejään ja muita leirejä.

 

Karhunmäessä talkooperinne on vahvasti voimissaan ja kökkäväki on talon suuri voimavara. Talkootoimenpiteitä organisoi yhdessä WK:n henkilökunnan kanssa talon omat nais- ja miestoimikunnat. Säätiön tavoitteena onkin myös vaalia eteläpohjalaista talkootoiminnan perinnettä sekä kansan- ja joukkoliikkeiden kulttuurihistorian säilyttämistä.

 

Säätiö myös ylläpitää tiloissaan Körttimuseota, joka esittelee herännäisyyden ja opiston historiaa sekä entisaikojen kotien esineistöä.

Palvelemme

katso lisää

Juhlat

katso lisää

 

Majoitus

katso lisää

Saunatilat

 katso lisää

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito