Wanha Karhunmäki

Tule viihtymään idyllissä.

Vapaa-ajankeskus Wanha Karhunmäki

Talvihäät

Etusivu » Juhlat » Talvihäät

Tunnelmalliset talvihäät

 

Wanha Karhunmäki on loistava paikka, jos suunnittelette hääjuhlan järjestämistä talviaikaan. Meillä riittää lämpöä ympäri vuoden. Käytännölliset tilaratkaisumme mahdollistavat mukavan juhlaelämyksen vieraillenne, vaikka ulkona onkin lunta ja pakkasta.

 

Halutessanne voitte järjestää koko juhlan tiloissamme, sillä juhlasalimme on vihitty myös kirkkosaliksi, eli vihkiminenkin onnistuu meillä. Sään salliessa vihkimisiä on suoritettu myös vanhan aitan edustalla. Hääjuhlan ruokailu ja hääkakun leikkaus tapahtuu juhlasalissa, ja iltajuhlien jatkopaikkakin on samassa pihassa.

 

Meille on helppo tulla, sillä parkkitilaa on käytettävissä runsaasti. Tilava aula ja reilut naulakkotilat ovat talviaikaan arvostettuja asioita.

 

Hääjuhla koostuu kahdesta eri osiosta. Mahdollinen vihkiminen, alkumalja, ruokailu ja hääkakun leikkaus tapahtuvat päärakennuksessa. Vapaamuotoisempi iltajuhla järjestetään tanssisalissa, jossa juhlia voidaan viettää yömyöhään.

Käytäntö on osoittautunut toimivaksi. Vieraat viihtyvät hyvin ja pitkään myös ympäristön vaihtuessa välillä.

 

Juhlatilojen koristelut tehdään jo edeltävänä päivänä. Tanssisalin saatte käyttöönne myös silloin. Talosta on lainattavissa kynttilälyhtyjä ja tuikkukippoja sekä kukkamaljakoita. Pikkujouluaikaan tunnelmaa luovat ikkunoiden kynttiläsarjat.

 

Siistit saunatilat ja kylpypalju ovat halutessanne käytettävissä. Myös majoittuminen onnistuu edullisin hinnoin, ja seuraavana päivänä on mukava muistella juhlia aamupalan äärellä.
 

Tule tutustumaan - hääpaikka on esittelyssä sopimuksen mukaan.
 

Pyydäthän myös tarjouksen talvihääpaketistamme!

 

Lisää kuvia talvihäistä voit katsoa valokuvaaja Tuukka Kivirannan sivustolta täältä

 

Päärakennus

 

 

 

 Tanssisali

 

 

 

Päärakennus

 

 

Tanssisali

  

Palvelemme

katso lisää

Juhlat

katso lisää

 

Majoitus

katso lisää

Saunatilat

 katso lisää

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito